AMANIDA TÈBIA DE SALMÓ I BACALLÀ FUMAT AMB ROMESCO

amanida de salmo

Ens venia de gust sopar una amanida, però aquesta vegada sortint de les amanides típiques d’enciam. Aprofitant que teníem feta una salsa de romesco volíem incorporar-la a alguna amanida tèbia. Vam pensar amb salmó i bacallà fumat i vam fer aquesta amanida tèbia de salmó i bacallà. Tot això maridat amb un vi rosadet fresquet. Recepta de cuina fàcil i ràpida.

INGREDIENTS PER LA AMANIDA Per 4 PERSONES:

  • 4 Tomàquets
  • 2 Cebes tendres
  • 20 Espàrrecs verds
  • 200g de salmó fumat
  • 200g de bacallà fumat
  • salsa romesco
  • oli i sal en escates

ELABORACIÓ PER LA AMANIDA:

  1. En una cassoleta bullim aigua i coem els espàrrecs, un cop tendres els reservem.
  2. Tallem els tomàquets en cercles de 1/2 cm. d’ample i els passem volta i volta en una paella amb una mica d’oli, reservem.
  3. A continuació tallem les cebes tendres en cercles també, però aquestes molt fines i les passem per la paella una miqueta, reservem.
  4. Finalment passem per la paella els espàrrecs només per deixar-los amb un color torradet, reservem.
  5. Ara només caldrà montar el plat. En la base del plat posem els tomàquets i afegim una mica de sal, a sobre hi posem la ceba tendra. A continuació, per sobre, el salmó i el bacallà fumat. I ara, com enxaneta, els espàrrecs. Afegim una mica de sal i oli i la salsa romesco al gust.

NOTA: Aquesta amanida tèbia de salmó i bacallà fumat la podem fer també com amanida fresca, sense escalfar els tomàquets ni les cebes, tan sols els espàrrecs els deixem refredar o bé els canviem per espàrrecs blancs.

SALUT I BON MENJAR!!

Podeu deixar el vostre comentari

*

twenty − sixteen =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.