CUIXA DE POLLASTRE AMB MONGETES, ALLS TENDRES I XERRIS

pollastre amb seques , alls tendres i tomaquets cherri

Voleu fer alguna cosa més que una simple  cuixeta de pollastre amb patates?…

Aleshores,  li poseu unes seques amb un contrast de colors entre verd i vermell amb un toc de mòdena. I tot això amb una base de salseta de mongetes amb aromes de muntanya

INGREDIENTS  ( per a 4 persones ):

  • 4 Cuixes de pollastre
  • 2 Manats d’alls tendres
  • 12 Tomàquets Xerri
  • 300 g aprox. de mongetes cuites ( si són del ganxet aleshores si que triomfem )
  • Vinagre de mòdena i Sal

Per la base de la Salseta:

  • 200mL aprox. de nata líquida
  • 100g de mongetes cuites
  • Sal, Pebre, Farigola, Romaní i  nou moscada

ELABORACIÓ:

  1. Tallem els alls tendres i els sofregim en una paella .
  2. Esperem uns 5-10 minuts i incorporem els tomàquets tallats per la meitat.
  3. Li afegim una cullaradeta de sucre per perdre l’acidesa.
  4. Esperem a que s’evapori part de l’aigua del tomàquets i a continuació afegim les  mongetes.
  5. Inmediatament afegim 2 cullarades soperes de vinagre de Mòdena.
  6. Esperem uns 5 minuts i estarem llestos amb l’acompanyament. 
  7. Per fer la salseta posem en un got  la nata i les mongetes i les triturem bé amb la batedora.
  8. Ho aboquem en una olla petita i comencem a preparar  la salseta sempre sense deixar de remenar per tal que no s’enganxi.
  9. Quan arrenqui el bull afegim una mica de sal , pebre , farigola, romaní i nou moscada.
  10. Ho anem remenant i provant, i rectifiquem d’allò que creiem necessari.
  11. I com no, farem les cuixes  amb una paella .
  12. Ara només quedarà emplatar posant una base de la salseta com més estèticament creiem, posem al damunt la cuixa de pollastre i l’acompanyament de les mongetes, alls tendres i tomàquets xerri.

SALUT I BON MENJAR!!

Podeu deixar el vostre comentari

*

seven − 7 =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.