GALL D’INDI AMB VERDURES ESCALIVADES I OLI PERFUMAT

gall indi

Aquesta nit em venia de gust per sopar una recepta de cuina amb productes de poques calories , encara que els amaniments estiguin plens d’elles .

M’encanten les verdures al forn i per acompanyar he pensat en unes cuixes de gall d’ indi . Us deixo un truc que tinc per fer un oli perfumat .

 INGREDIENTS PER A 2 PERSONES :

  •  1 o 2 cuixes de gall d’indi segons grandària
  • 1 Manat d’espàrrecs verds
  • 10 Tomàquets xerri
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • Sal en escates

Per fer l’oli perfumat :

  •  Oli verge extra
  • farigola
  • Romaní

ELABORACIÓ :

  1.  Preescalfem el forn a 190-200 º C.
  2. Rentem bé les verdures i les posem al forn excepte els tomàquets xerry que aniran saltats .
  3. Un cop escalivades ( uns 40-50 minuts depenent del forn ) traiem la pell al pebrot vermell i a la ceba .
  4. Fem la cuixa de gall d’indi en una paella al punt que ens agradi més .
  5. A la mateixa paella d’haver fet el gall d’indi saltegem durant uns 15-20 segons els tomàquets xerri partits per la meitat .
  6. Per fer l’oli perfumat agafem un got i aboquem 2 dits d’oli , una culleradeta de farigola i una altra de romaní , barregem i ho posem al microones 2 minuts. A continuació colem aquest oli i ja ho tindrem .

Ara només quedarà emplatar i gaudir ! !

 A l’hora d’emplatar he posat les verdures sota abraçant el tros de gall d’indi i els tomàquets escampats pel plat amb sal en escates per sobre i el meu oli perfumat . Jo en aquest cas també he ratllat una mica de formatge parmesà per donar-li un puntet diferent .

 NOTA : Compte amb la cocció dels espàrrecs ja que poden quedar durs o socarrimats . Si voleu podeu fer-los a la paella per tenir més control . També cal anar amb compte amb els tomàquets xerri ja que si us passeu de saltejat se us trencaran .

SALUT I BON MENJAR!!

Podeu deixar el vostre comentari

*

15 − 3 =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.