LLESQUETES DE PA DE CEBA AMB SALMÓ I ANXOVES

salmó i anchoves

Us vénen de gust unes llesquetes de pa amb salmó i anxoves a l’estiu? Espereu, que anem obrint una cerveseta fresca 🙂 Al salmó i a les anxoves li donem un toc cremós i una punteta d’amargor. Us portem un aperitiu fàcil i ràpid de fer que us serviran per a qualsevol festa o celebració. Esperem que us agradi !!

INGREDIENTS PER LLESQUETES DE PA DE CEBA AMB SALMÓ I ANXOVES (8-10 racions):

  • Pa de ceba
  • Formatge cremós (nosaltres hem utilitzat el de Philadelphia)
  • 1 Tomàquet cor de bou ( o dels bons, bons) 🙂
  • 150 g. salmó fumat
  • 1 pot d’anxoves
  • brots de rave
  • Oli i sal en escates

ELABORACIÓ DE LLESQUETES DE PA DE CEBA AMB SALMÓ I ANXOVES :

  1. Tallem el pa en llesques no gaire gruixudes.
  2. Untem el pa amb el formatge cremós.
  3. Posem una tira de salmó fumat.
  4. Afegim una rodanxa de tomàquet.
  5. A continuació posem a sobre una o dues anxoves.
  6. I per donar-li un petit toc aromàtic i un puntet d’amargor posem per sobre els brots de rave. A banda ens donarà aquest punt decoratiu que entra pels ulls.
  7. Reguem amb una mica d’oli i escampem unes poques d’escates de sal.

SALUT I BON MENJAR!!

Podeu deixar el vostre comentari

*

three × five =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.