RISOTTO ROSA DE POLLASTRE I VERDURETES

risotto rosa de pollastre i verduretes

INGREDIENTS

Arròs
Pollastre
Xampinyons
Ceba
Carbassó
Pastanaga
Remolatxa
Api
Formatge parmesà
Aigua
Oli
Sal

ELABORACIÓ

  • Prèviament fem un caldo amb una mica de pastanaga, remolatxa , ceba i carbassó.
  • Un cop fet el caldo reservem el líquid i tallem en daus petits la pastanaga, la ceba i la remolatxa que també reservarem a part.
  • Talleu el pollastres en daus petits i enrossiu
  • Incorporeu la els xampinyons  en lamines 
  • Un cop quedin ben cuits el xampinyons incorporem l’arròs i remenarem 2 minuts.
  • Afegim una mica de vi blanc i deixem que s’evapori.
  • Aleshores incorporem la pastanaga, la remolatxa , la ceba i el carbassó que tenim tallada prèviament.
  • Després afegim el caldo que teníem fet  fins que cobreixi l’arròs. Anirem incorporant caldo a mesura que ens ho demani.
  • Quan creieu que li falti 2 minutets per estar cuit l’arròs incorporarem els formatge parmesà.
  • Per decorar el plat hem afegit una mica de balsàmic de gerds (es pot comprar en qualsevol supermercat)

Autor:  latroupecafè (La Llagosta)

Podeu deixar el vostre comentari

*

fourteen + 2 =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.