SALSA D’ALVOCATS “GUACAMOLE” AMB SURIMI

guacamole

Avui tenim un d’aquests sopars que a tots ens deixa contents. Uns Sandvitxos i un guacamole per anar picant amb unes patates al estil “doritos”. Ahh i unes cervesetes per no fer gola seca . No te res a veure als que venen als supermercats, aquest te tota l’essència de frescor i naturalitat.

Nosaltres hem volgut donar un toc diferent al habitual afegint les típiques varetes de surimi.

 

INGREDIENTS:

  • 3 Alvocats madurets
  • 1 ceba tendra petita o 1/2 gran
  • 1/2 tomàquet Raf (pot ser el que més us agradi, però això sí,que sigui gustós).
  • 1/2 xile picant
  • 6 varetes de surimi
  • 2 llimes
  • 1 cullerada de coriandre
  • Oli i sal

ELABORACIÓ:

  1. Tallem els alvocats per la meitat i ens quedem amb la carn de dintre. Amb una cullera es pot agafar molt be. Es important que estiguin ben madurets, així li donen un sabor especial i es pot treballar millor.
  2. Ho posem en un bol i els aixafem amb una forquilla.
  3. Immediatament exprimim 1 llima i mitja per sobre i remenem, així evitarem l’oxidació del alvocat. L’altre meitat de la llima la deixarem per decorar.
  4. Tallem ben finet la ceba tendra, el tomàquet i el xile i ho afegim al bol (aneu en compte quan talleu el xile de rentar-vos les mans de seguida i no tocar-vos el nas o els ulls).
  5. Triturem les varetes de surimi i les incorporem al bol.
  6. A continuació afegim coriandre fresc si trobem o, si no, una espècie de pasta de coriandre que venen las supermercats.
  7. Ho remenem tot i reguem amb una mica d’oli i afegim la sal com més ens convingui.

Nota: Normalment també li incorporem  pebrot verd, però en aquest cas no en teníem, i així va quedar!

SALUT I BON MENJAR!!

Podeu deixar el vostre comentari

*

2 × three =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.