OLI DE PAU DE L’EMPORDÀ

 

ELABORACIÓ:

 Olives de la va­rietat argudell i, en menor pro­porció, corivell, ambdues autòc­tones de l’Empordà. Les oliveres són sotmeses a un rigorós con­trol fitosanitari, respectuós amb el medi. La recol·lecció es fa a mà, bo i seleccionant els millors fruits en el moment de madura­ció ideal.

etiqueta oli de pau                                                                                                                                              Per evitar cap deterio­rament, es transporten de segui­da al trull i es molen el mateix dia. L’oli millor, el que conserva al màxim les seves característi­ques organolèptiques, és el de la primera premsada. Així és l’Oli de Pau: sabor, cos i caràcter ex­clusius mercès a la combinació dels darrers avenços tecnològics amb les maneres més artesanes.

 

botella oli de pau

TAST:

Afruitat i verd, de molta intensitat. Complex i equilibrat, lleugerament dolç i amb bona proporció de matisos amargs i picants, amb una tènue astrin­gència. L’alt contingut de polife­nols referma la seva complexitat. Predomini d’aromes d’herba acabada de segar, de fruita (poma, plàtan madur, nous), d’horta (carxofa, tomata).

També presenta records d’anís i fonoll.

Podeu deixar el vostre comentari

*

one + 13 =

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.