QUI SOM

Benvinguts al bloc de Cuinateca,

 Som en Jordi i la Silvia una parella  del Vallès Oriental amants de la gastronomia , del bon vi, de la nostra cultura, de la nostra cuina i sobretot del plaer de compartir una bona taula amb els nostres…..

 Cuinateca és un projecte que va sorgir  al Gener de 2013  després d’una sobretaula en la qual parlàvem dels productes catalans, de la rica que és la nostra terra i de quants secrets amagats  tenen.

 És per això que ens vam decidir a emprendre aquest viatge amb vosaltres.

 No som professionals del sector ni  som crítics gastronòmics, tan sols  una parella que volem conèixer més a fons la nostra cultura gastronòmica  compartint amb tots vosaltres les nostres troballes.

 La nostra intenció és grapar per tot arreu en busca i captura de tots aquells productes catalans que trobem interessants i posar-ho a la vostra disposició.

 Volem mostrar tot tipus d’informació gastronòmica catalana, des de els millors cuiners/eres catalans coneguts i no tan coneguts fins a les  curiositats gastronòmiques de les nostres comarques.

 Ens interessa  aprendre una mica més del món de les begudes catalanes: vins, caves, cerveses artesanes, …. amb la col·laboració d’un enòleg ,en Pep,  un bon amic nostre .

 Tot això i més  ho volem fer juntament amb tots vosaltres i ens agradaria que forméssiu part d’aquest gran projecte.

 Moltes són les webs i blocs  que  tenen milers i milers de receptes però nosaltres volem publicar les nostres i les vostres receptes, ens agradaria que entre tots compartíssim aquests secrets amagats dins les nostres petites cuines.

 Entre tots anirem fent camí,…

  •  Ens podeu enviar receptes de cuina per ser publicades (amb fotografia del plat, ingredients per a 2 o 4 persones i elaboració )
  •  Si sou emprenedors i teniu productes catalans dels quals voleu fer promoció no dubteu en fer-ho saber i us anirem a veure per tal de fer un petit article o si més no, ens enviaríeu informació i  publicaríem un article al nostre bloc.

 

Gràcies per haver estat una estona amb nosaltres i gràcies per ajudar-nos a ser cada vegada millors,…

La nostra cultura és la nostra identitat!!

 

1 comentario en “QUI SOM”

  1. Hola me gustaría saber si me podéis proporcionar un teléfono de contacto.

    GRACIAS

    Cristina

Los comentarios están cerrados.