
Cuinar les receptes de Cuinateca és cuinar amb productes que tenim a l’abast. La gran majoria són receptes fàcils i ràpides de fer i altres vegades són elaboracions més treballades.
Tenim receptes típiques catalanes, algunes amb barreja de cultures, altres totalment inventades, de temporada, no seguim un patró alhora de cuinar, fem el que ens ve de gust en cada moment.
Esperem que gaudiu de totes les sobretaules i sobretot gaudiu alhora de cuinar !!

TORTELL DE REIS
Veure la Recepta per cuinar

ESPATLLA DE CABRIT AL FORN
Veure la Recepta per cuinar

RODÓ DE POLLASTRE FARCIT AL FORN
Veure la Recepta per cuinar

FIDEUÀ AMB FIDEUS ROSSEJATS
Veure la Recepta per cuinar

PATATES AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES
Veure la Recepta per cuinar

ESTOFAT DE VEDELLA AMB BOLETS I PATATES, UNA RECEPTA FÀCIL DE FER.
Veure la Recepta per cuinar

CROQUETES CASOLANES DE CARN D’OLLA
Veure la Recepta per cuinar

FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA DE PORC
Veure la Recepta per cuinar