Aquest Confit d’ànec amb peres i anacards és una recepta fàcil on ho fem tot amb la cassola, aquesta vegada sense forn.
Aquesta és una recepta que fa festa ideal per fer-la un dia que tingueu convidats o un dia que voleu celebrar algun esdeveniment. A més ho acompanyen amb unes patates, una ceba, pastanaga i un porro, tot aromatitzat amb els nostres tocs.
Us deixem la videorecepta del Confit d’ànec amb peres i anacards del nostre canal de Youtube per no perdre cap detall. I ja sabeu, si us agrada el video li podeu donar un m’agrada i us podeu subscriure al nostre canal per no perdre-us cap recepta.
Ingredients per fer la recepta (per a 4 persones):
- 4 Confits d’Ànec
- 2 Pastanagues
- 1 Porro
- 1 Ceba
- 4 Patates
- 1 Cabeça d’alls
- 2 fulles de llorer
- 1 branca de canyella
- Unes branques de Romaní
- Sal i Pebre
- 100mL de vi ranci
- 200mL de brou de pollastre.
Com fer confit d’ànec amb peres i anacards:
- El primer que farem serà tallar dues pastanagues a rodanxes. Seguidament tallarem una ceba en trossos mitjans. A continuació agafarem el porro i el tallarem també a rodanxes com ho havíem fet amb les pastanagues i per últim tallarem per la meitat quatre patates i farem mitges llunes.
- Un cop preparades les verdures ens anem cap als fogons!
- En una cassola incorporarem dues cullerades del greix que tenien els confits i ens disposarem a marcar-los per tal de donar-li un color ben maco.
- Un cop tinguem el color daurat que ens agradi els donarem la volta per marcar l’altre costat. Quan ho tinguem ho reservarem per més endavant.
- Ara tocarà afegir les verdures que havíem preparat abans. La pastanaga, el porro, la ceba i les patates. Li donem unes voltetes, li afegim una mica de sal, una mica de pebre negre, unes branques de romaní, una cabeça d’alls tallada per la meitat, dues fulles de llorer i una branca de canyella.
- Tornem a donar-li unes voltetes a tot això i ho deixarem coent durant 20 minuts a foc mig.
- Ho taparem, però no del tot. Mentrestant anirem preparant les peres.
- Primer les pelarem i a continuació les tallarem de la mateixa manera que havíem tallat les patates, a mitges llunes.
- Un cop hagin passat els 20 minuts de cocció les mourem una mica i incorporarem les peres que teníem preparades.
- Li afegirem una mica de sal i farem una altra remenadeta.
- Ho tornarem a deixar 10 minuts més a foc mig sense tapar del tot, com abans.
- Passat aquest temps farem una remenada més per a que no s’enganxi.
- Ara ja podrem afegir 100ml de vi ranci i deixarem que s’evapori l’alcohol durant uns minutets.
- Anirem a buscar els confits d’ànec reservats i els posarem a la cassola preferiblement amb la pell cap a baix.
- Afegirem 200ml de brou de pollastre que li tirarem per sobre i taparem la cassola. Ho deixarem fent xup-xup durant 10 minuts.
- Mentrestant, en una altre paella petita, afegirem una mica de greix dels confits i li afegirem 125 gr d’anacards crus. Poc a poc els anirem torrant fins que agafin el color que ens agradi.
- Ara ja hauran passat els 10 minuts del xup-xup dels confits i serà hora de donar-li la volta.
- Tornarem a tapar i els deixarem 10 minuts més. Vigileu els anacards que no es cremin!
- Un cop finalitzat el temps del segon xup-xup farem una sacsejadeta i li posarem els anacards torrats per sobre.
- Tornarem a sacsejar i haurem finalitzat la nostra recepta!
Amb aquesta recepta de confit d’ànec amb peres i anacards deixareu els vostres convidats impressionats i si voleu una altrenativa a aquesta recepta també podeu fer la recepta de espatlla de cabrit al forn .
Salut i bon menjar!