Les aletes de pollastre que us portem avui són d’aquestes receptes per llepar-se els dits. I ho diem literalment, encara que si sou una mica més fins podeu utilitzar ganivet i forquilla.
És una de les receptes preferides de les nostres filles i veure repelar els ossos amb aquestes cares tacades ens omple d’orgull i satisfacció. El vinagre i la mel li donen gust i un color peculiar, us sorprendrà !!
Us deixem la video recepta de youtube per que segui més fàcil. I si us agrada, ja sabeu que es diu » Subscriu-te al nostre canal de youtube» 🙂
INGREDIENTS PER FER LES ALETES DE POLLASTRE AMB VINAGRE I MEL (4 persones):
- 18 aletes de pollastre
- 4 patates grans (monalisa)
- Vinagre
- Mel
- Oli, sal, pebre i orenga
ELABORACIÓ DE LES ALETES DE POLLASTRE AMB VINAGRE I MEL:
- Preescalfem el forn a 200 ºC amb calor a dalt i a baix.
- Pelem i tallem les patates a rodanxes de 1/2 cm d’ample com a màxim.
- Untem la safata de forn amb oli.
- Les col·loquem a la safata i li afegim sal, pebre i orenga.
- Tornem a posar una mica d’oli per sobre.
- Afegim sal, pebre i orenga a les aletes i a continuació les posem a sobre de les patates.
- Afegim per sobre de les aletes una mica de mel, vinagre i un rajolinet d’oli.
- Col.locarem la safata al segon pis del forn començant per dalt. Els deixarem al forn a 200 ºC durant 30 minuts.
- Quan hagin passat 30 minuts, els traurem del forn i li posarem un rajolí de mel i vinagre.
- Donarem la volta a cada una de les aletes i tornarem a regar a més mel i vinagre.
- Tornarem a posar la safata en la mateixa posició del forn i els deixarem 20 minuts més.
- Ara ja només quedarà gaudir d’aquestes aletes de pollastre amb vinagre i mel i llepar-se els dits (no us oblideu d’abocar la salseta de la safata , ehh).