COCA DE LLARDONS _RECEPTA PER SANT JOAN

coca de llardons 

coca de llardons per Sant Joan

La tradicional Coca de llardons! Recepta ràpida i senzilla que endolcirà la nostre revetlla de Sant Joan.

Aneu posant el cava en fresc i escalfant els fogons.

INGREDIENTS PER LA COCA DE LLARDONS:

  • 1 Planxa de pasta de full (d’uns 250-300g)
  • 150g de llardons
  • 50g  de pinyons
  • 50g d’ametlles tallades
  • sucre
  • farina( per evitar que s’enganxi la pasta)
  • 1 ou

ELABORACIÓ PER LA COCA DE LLARDONS:

  1. Preescalfem el forn a 190 ºC.
  2. Triturem els llardons amb l’ajuda d’una picadora. ( si veiem algun tros que no s’ha trinxat i estar dur, millor treure’l), reservem.
  3. Tallem la pasta de full per la meitat i reservem l’altre meitat.
  4. Escampem per sobre la meitat dels llardons.
  5. A continuació posem a sobre l’altre part de la pasta.
  6. Tornem a posar la resta dels llardons a sobre de la segona capa.
  7. Ara enrotllarem la pasta fent un canó de tal manera que els llardons quedin a l’interior de la pasta.
  8. A continuació escampem una mica de farina sobre la taula,passarem el corró i estirarem la massa fins deixar-la ben fina i amb la forma que vulguem. Del que es tracta es de incorporar els llardons per tota la massa.
  9. Un cop tenim la massa estirada la pintem amb un pinzell amb un ou batut i posem els pinyons i les ametlles per sobre.
  10. I ja només queda el toc final, afegir molt sucre per sobre.
  11. Enfornarem a 190 ºC uns 15-20 minuts a la part baixa del forn.

SALUT I BON MENJAR!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *