Us vénen de gust unes llesquetes de pa amb salmó i anxoves a l’estiu?
Espereu, que anem obrint una cerveseta fresca 🙂 Al salmó i a les anxoves li donem un toc cremós i una punteta d’amargor. Us portem un aperitiu fàcil i ràpid de fer que us serviran per a qualsevol festa o celebració. Esperem que us agradi !!
INGREDIENTS PER LLESQUETES DE PA DE CEBA AMB SALMÓ I ANXOVES (8-10 racions):
- Pa de ceba
- Formatge cremós (nosaltres hem utilitzat el de Philadelphia)
- 1 Tomàquet cor de bou ( o dels bons, bons) 🙂
- 150 g. salmó fumat
- 1 pot d’anxoves
- brots de rave
- Oli i sal en escates
ELABORACIÓ DE LLESQUETES DE PA DE CEBA AMB SALMÓ I ANXOVES :
- Tallem el pa en llesques no gaire gruixudes.
- Untem el pa amb el formatge cremós.
- Posem una tira de salmó fumat.
- Afegim una rodanxa de tomàquet.
- A continuació posem a sobre una o dues anxoves.
- I per donar-li un petit toc aromàtic i un puntet d’amargor posem per sobre els brots de rave. A banda ens donarà aquest punt decoratiu que entra pels ulls.
- Reguem amb una mica d’oli i escampem unes poques d’escates de sal.