PATATA AMB PEBRE VERMELL DE LA VERA, CECINA, FOIE I OU ESCALFAT

patata, foie, cecina i ou escaldat

Tenim un company de feina de Lleó i pel seu aniversari ens va portar Cecina del seu poble. Fa temps havíem provat pa de coca torrat amb tomàquet, cecina i foie i vam voler recordar aquell sabor tant impressionant.

Aquesta vegada hem bullit unes patates i les hem pinzellat amb oli i pebre vermell de la vera. Juntament amb la cecina , el foie i el rovell de l’ou escalfat ha donat un plat sorprenent i deliciós.

INGREDIENTS ( Per a 4 persones):

  • 4 Patates grans
  • 4 Ous
  • 100 g de Cecina
  • 2  rodanxes de Foie  d’un dit de gruix (Nosaltres hem comprat foie Celestin 80%)
  • Pebre vermell de la vera
  • Oli i Sal

ELABORACIÓ:

  1. Bullim les patates senceres amb pell en aigua lleugerament salada ( aprox. 45 minuts, depèn de la patata) i deixem refredar una mica.
  2. Pelem les patates i les tallem en rodones o com més ens agradi i les salem al nostre gust.
  3. Barregem una mica d’oli i pebre vermell de la vera.
  4. Pinzellem les patates amb aquest oli.
  5. A continuació esmicolem la cecina i el foie i els incorporem al plat.
  6. Escalfem els ous i els posem a sobre de les patates, la cecina i el foie.
  7. Un cop a taula amb un ganivet trenquem l’ou i deixem caure el rovell. IMPRESSIONANT!!

Nota: Per escalfar l’ou només ens fa falta 4-5 minuts ,depèn de l’ou. Nosaltres per decorar li hem afegit unes llavors de rosella. I si voleu i us ha sobrat oli amb el pebre vermell li podeu afegir una mica per sobre.

SALUT I BON MENJAR!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *