CAVA INTUÏCIÓ DE PAGÈS ENTRENA

A Pagès Entrena porten tota una vida fent cava, 62 anys ni més ni menys. Joan Pagès pertany a la tercera generació de la família que continua la passió per la producció d’aquesta beguda que ens acompanya, cada vegada  en més moments associats al benestar, a la positivitat i a l’alegria.

Aquest dissabte vam assistir a la presentació d’un nou cava que Joan ha creat, INTUÏCIÓ. I la veritat és que ens va sorprendre gratament, tant pel cava en si mateix com per la seva història molt bonica i especial.

Quan faltaven tres anys per complir el 60 aniversari de la cava Joan es va posar a treballar en un projecte diferent. Volia fer un cava nou, alguna cosa especial, per quan arribés aquesta data. Per això, es va sortir de la línia en la qual treballa deixant de banda el raïm autòcton i utilitzant unes varietats de raïm diferents de les habituals.

Després de tot aquest temps va arribar el moment de tastar la nova creació, i lamentablement, no va sortir bé. Massa acidesa, aromes difícils, i utilitzant una expressió que ell mateix va dir, «no tenia cap gràcia». Així que va decidir arraconar a la cava les 1497 ampolles d’aquell fracàs.

intuicio5

Al cap de 2 anys hi va haver una trobada amb uns amics a la cava, on en Joan, de manera totalment innocent, va decidir obrir una ampolla per explicar que aquell cava no havia sortit bé i el tenien allà agafant pols. Però el que no s’esperava és que seria una gran sorpresa, ja que després d’aquest temps el cava havia evolucionat fins a tenir un gust i uns aromes exquisits.

Entre tots els assistents d’aquella trobada van decidir que no podien deixar-ho passar, que era un cava meravellós i que era diferent en tots els sentits. Plantejant el futur d’aquest descobriment tan genial va ser la Lupe la que va dir: «Jo tinc la intuïció que això pot funcionar». I en aquest moment màgic va ser quan el cava va adquirir el seu nom, INTUÏCIÓ.

intuicio4

A partir d’aquí la història és senzilla… Un cava increïble i irrepetible trobat per casualitat, com qui troba un tresor al lloc més inesperat…, fantàstic! Hem de dir que és una edició limitada amb un 65% Pinot Noir i un 35% Chardonnay d’una sola anyada, el 2007.

intuicio3Vam aprendre molt amb la visita a la cava, i en Joan és un “crack”, si ens permet que li diguem. Desprèn saviesa en cada frase i transmet molt bé la filosofía de treball que té. Petits detalls demostren que s’estima molt el que fa i que es pren de manera molt seriosa la qualitat dels seus productes.

Desitgem tota la bona sort a la Cava Pagès Entrena, tot i que estem convençuts de que no la necessitaràn ja que els seus caves parlen per si mateixos.

intuicio

I nosaltres continuarem celebrant amb cava les ocasions especials. A vegades la vida et dona moments màgics…, per què no acompayar aquests moments amb una copa de cava INTUÏCIÓ?

Hauríeu d’aprofitar i fer-vos amb una de les 1497 ampolles de INTUÏCIÓ,  us assegurem que val molt la pena!!

Per més informació i comandes a www.intuicio.cat

Salut i bon menjar!!

1 comentario en “CAVA INTUÏCIÓ DE PAGÈS ENTRENA”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *