Normalment prenem el cava com a copa de benvinguda, com acompanyant d’algun plat o per les postres. Però aquest cava és una fantàstica parella de ball per maridar peix a la brasa i arrossos amb tocs de creativitat culinària.
Aquest cava fumat té les bombolles fines i elegants amb un aroma suau a fumat i un final a fruites vermelles. Un cava per gaudir i conversar sobre ell.
Un cava rosat exclusiu a partir de Pinot Noir que només s’ha fet una producció de 3300 botelles i que ha tingut la col.laboració de Carpier.
Aquesta joia és una creació de Rimarts Cava de Sant Sadurní d’Anoia que desde 1987 elaboren vins i caves d’alta qualitat amb una metodologia artesanal.
Nosaltres podem dir que som uns afortunats i aquest Nadal hem pogut gaudir d’aquest cava rosae amb un salmó fet a la brasa amb anet per sobre i acompanyat amb arròs basmati.
Ha estat una vetllada fantàstica i una posada en escena brillant. Una taula ben parada amb les seves espelmes, és clar, i just abans de començar hem decantat el cava. El decantador desprenia aromes a fumat bastant marcat el qual han pogut percebre tots els comensals.
Amb això ja s’han quedat bocabadats, però més tard el fet de prendre el cava amb una copa de vi i moure-la per gaudir dels seus aromes ha estat increïble.
Hem estat gairebé tota l’estona parlant d’aquest cava i amb la sort que teníem dues ampolles hem fet una sobretaula només assaborint les nostres copes i petant la xerrada.
Si voleu quedar bé en un sopar on es pugui maridar amb cava, no dubteu en probar cava rosae.
Salut i bon menjar!!