CAVA ROSAE DE RIMARTS CAVA

Normalment prenem el cava com a copa de benvinguda, com acompanyant d’algun plat o per les postres. Però aquest cava és una fantàstica parella de ball per maridar peix a la brasa i  arrossos amb tocs de creativitat culinària.

cava rosaeUn cava diferent de tots el que hem pogut tastar. Mireu si és diferent que s’aconsella decantar i servir-ho en copa de vi.

Aquest cava fumat té les bombolles fines i elegants amb un aroma suau a fumat i un final a fruites vermelles. Un cava per gaudir i conversar sobre ell.

Un cava rosat exclusiu a partir de Pinot Noir que només s’ha fet una producció de 3300 botelles i que ha tingut la col.laboració de Carpier.

Aquesta joia és una creació de Rimarts Cava de Sant Sadurní d’Anoia que desde  1987 elaboren vins i caves d’alta qualitat amb una metodologia artesanal.

Nosaltres podem  dir que som uns afortunats i aquest Nadal hem pogut gaudir d’aquest cava rosae amb un salmó fet a la brasa amb anet per sobre i acompanyat amb arròs basmati.

Ha estat una vetllada fantàstica i una posada en escena  brillant. Una taula ben parada amb les seves espelmes, és clar, i just abans de començar hem decantat el cava. El decantador  desprenia aromes a fumat bastant marcat el qual han pogut percebre tots els comensals.

2013-12-28 22.09.29

Amb això ja s’han quedat bocabadats, però més tard el fet de prendre el cava amb una copa de vi i moure-la per gaudir dels seus aromes ha estat increïble.

Hem estat gairebé tota l’estona parlant d’aquest cava i amb la sort que teníem dues ampolles hem fet una sobretaula només assaborint les nostres copes i petant la xerrada.

Si voleu quedar bé en un sopar on es pugui maridar amb cava, no dubteu en probar cava rosae.

rimarts cava

Salut i bon menjar!!

 

Eiiii, no marxeu sense veure això ehhh 🙂