CELLERS D’EN GUILLA ( VINS DE L’EMPORDÀ )

cellers guilla

Al municipi de Rabòs d’Empordà, es troben els Cellers d’en Guilla, un celler jove que es va obrint pas de mica en mica, en aquest extens i variat món vinícola.

El Magenc, el Rec de Brau i el Vinya del Metge, són els vins que donen els camps de vinyes situats a Mollet de Peralada i a Garriguella ( Empordà ).  Un vi blanc, un vi negre i un vi rosat,  que val la pena tastar.

Una de les característiques visuals més peculiars, és el color gairebé transparent d’aquests vins. Ens va cridar l’atenció el vi rosat, el Vinya del Metge, que té una elegància molt particular. És fi visualment, i també ho és a la boca. No farem un anàlisi tècnic, perquè, per això ja estan els enòlegs, però quan vam tastar-los al fòrum gastronòmic de Girona, ens van agradar els quatre. Si, els quatre, perquè també vam tastar un vi dolç, que encara està en “I+D”, potser és una futura producció….

Tots ells son suaus, fàcils de prendre, i molt atractius. Per descriure’ls una mica, parlarem d’algunes de les seves característiques a continuació:

MAGENC

vi blanc cellers guillaImprimir

60% garnatxa blanca i 40% macabeu.  Entrada fresca i directa, cert volum en boca tot i la joventut del vi.

El Magenc 2012 ha estat premiat amb un BACCHUS DE PLATA en el XI Concurso internacional de vinos Bacchus 2013.

REC DE BRAU

vi negre cellers guilla

60% carinyena i 40% garnatxa negra. En boca es presenta agradable, ben estructurat i amb persistència..

VINYA DEL METGE

vi rosat celler guilla

90% garnatxa roja i 10% garnatxa negra. En nas es presenta fresc, amb aromes primàries del propi raïm. La boca la té desperta i equilibrada. 

Us animem a provar aquests vins de l’Empordà que estem ben segurs que us agradaran. I desitgem a tot l’equip del Cellers d’en Guilla molta sort per continuar tirant endavant aquest projecte, i els donem les gràcies per omplir les nostres copes amb els seus vins.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *