MAS TRUCAFORT, UNA ALTERNATIVA GASTRONÒMICA

mas trucafort restaurant

Que n’és de maca la nostra Terra!!

Un cop l’any fem una visita al Priorat, ens deixem caure per la Fira del Vi de Falset per tastar els seus vins juntament amb els de Montsant.

Doncs bé, des de fa un parell d’anys ens allotgem en una casa rural a les afores de Falset, a Mas Trucafort.

Mas Trucafort no només es una allotjament rural sinó que també ofereix menús gastronòmics de temporada.

mas trucafort5

Imagineu una taula ben parada sota l’ombra d’un arbre voltats entre oliveres i vinyes, un bon vi Priorat o Montsant d’una amplia bodega que hi ha al mas i un menú Casolà de temporada fet a davant teu, increïble!!

La Cuina al foc de Mas Trucafort:

Que tenim temporada de calçots, doncs menú calçotada; que ja no tenim calçots doncs menú d’arròs de muntanya, de carn ecològica i pastura a la brasa,i així tot l’any…Tot això fet amb foc de llenya.

mas trucafort1

mas trucafort

En Roger i la Nina són qui porten el Mas, uns cuiners amb formació  gastronòmica i devoció per la cuina, sobretot de proximitat i de temporada, amb força cura del medi ambient i dels productes que ens dona la nostra Terra.

A Mas Trucafort no només gaudireu d’una gastronomia catalana, sinó també dels seus paisatges i  de la màgia que té el Priorat. A més a més si sou amants de la gastronomia i del món del vi podreu fer una bona xerrada amb en Roger i la Nina.

mas trucafort familiaFamília de Mas Trucafort

 Dit això , no dubteu en agafar un dia de la vostra agenda  i fer una escapada al Priorat, fer una visita alguna bodega de la zona i anar a dinar a Mas Trucafort, això sí, truqueu abans per reservar ja que el tracte és  tant familiar que hi han poques taules i sempre està ple. (Més informació a  www.mastrucafort.com )

Salut i bon Menjar!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *