Aquesta vegada em venia de gust menjar ous farcits , però els volia fer una mica especials , apartant-me una mica dels clàssics amb tonyina i maionesa i aprofitant que tenia uns espinacs congelats m’ha donat el punt i he improvisat amb gambetes . La veritat és que ha estat un gust diferent a l’habitual , … m’ha sorprès ! !
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES :
- 12 Ous
- 200g . d’Espinacs congelats
- 200g . de Gambetes pelades crues congelades
- 30g . de panses petites
- 4 culleradetes de salsa Tàrtara ( Les que venen fetes del súper )
- anet
- Oli i sal
ELABORACIÓ :
- Posem a coure els ous ( entre 8-10 minuts ) i un cop freds i amb la closca treta els partim per la meitat
- Bullim els espinacs i reservem .
- Saltegem les gambetes i les trossegem .
- Separem tots els rovells dels ous .
- En un bol barregem els rovells , els espinacs , les gambes i les panses .
- Incorporem les 4 culleradetes de salsa tàrtara i barregem bé.
- Amb una cullera petita afegim el farciment en els ous .
- Afegim una mica d’anet per sobre .
I ara només queda gaudir d’uns ous farcits diferents! !
Jo els he decorat amb una mica de Surimi per donar-li color i un punt de sabor diferent .
NOTA : Per a aquesta recepta d’ous farcits he utilitzat gambes crues pelades congelades i han quedat suaus , us recomano que proveu de fer amb gambes o llagostins frescos passats per la planxa , així li donarà més gust de mar.
SALUT I BON MENJAR!!