OUS FARCITS D’ESPINACS I GAMBETES

ous farcits

Aquesta vegada em venia de gust menjar ous farcits , però els volia fer una mica especials , apartant-me una mica dels clàssics amb tonyina i maionesa i aprofitant que tenia uns espinacs congelats m’ha donat el punt i he improvisat amb gambetes . La veritat és que ha estat un gust diferent a l’habitual , … m’ha sorprès ! !

 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES :

  •  12 Ous
  • 200g . d’Espinacs congelats
  • 200g . de Gambetes pelades crues congelades
  • 30g . de panses petites
  • 4 culleradetes de salsa Tàrtara ( Les que venen fetes del súper )
  • anet
  • Oli i sal

ELABORACIÓ :

  1.  Posem a coure els ous ( entre 8-10 minuts ) i un cop freds i amb la closca treta els partim per la meitat 
  2. Bullim els espinacs i reservem .
  3. Saltegem les gambetes i les trossegem .
  4. Separem tots els rovells dels ous .
  5. En un bol barregem els rovells , els espinacs , les gambes i les panses .
  6. Incorporem les 4 culleradetes de salsa tàrtara i barregem bé.
  7. Amb una cullera petita afegim el farciment en els ous .
  8. Afegim una mica d’anet per sobre .

I ara només queda gaudir d’uns ous farcits diferents! !

 Jo els he decorat amb una mica de Surimi per donar-li color i un punt de sabor diferent .

NOTA : Per a aquesta recepta d’ous farcits he utilitzat gambes crues pelades congelades i han quedat suaus , us recomano que  proveu de fer amb gambes o llagostins frescos passats per la planxa , així li donarà més gust de mar.

SALUT I BON MENJAR!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *