ADA PARELLADA


Ada parellada

Per a les persones que ens agrada la cuina el nom de Ada Parellada no és gens estrany. I es que Ada Parellada és una cuinera amb una trajectòria molt llarga i variada.

Ada Parellada ha escrit llibres, presenta programes a tv, imparteix tallers, dóna xerrades, escriu al seu blog  (http://blogs.cuina.cat/semproniana/)…..tot això, ens demostra que hi ha moltes maneres d’estimar la cuina i també deixa veure el caràcter actiu d’algú que viu plenament lliurat al món gastronòmic.

ada parellada 3Sobre la seva vida…….doncs que ha crescut a una família de cuiners, que va néixer a la Fonda Europa de Granollers, que té tres restaurants a Barcelona (SempronianaPla dels Àngels i Petra), que és molt bona comunicadora……i transmeteix molta naturalitat.

Anomenarem a continuació alguns llibres de Ada Parellada:

–  «La bona cuina catalana» (Ara Llibres, 2006), «Dinars de tàper» (Salsa Books, 2008), «Com fet a casa» (Planeta, 2010), la seva primera novel.la «Sal de vainilla» (Planeta, 2012), i per celebrar els 20 anys del Semproniana «Les receptes de Semproniana» (Cossetània 2012)…

Vegeu aquest video de Ada Parellada en la presentació del seu llibre «Les receptes de Semproniana», us fareu una idea de la gran persona i propera que és..

Els llibres de Ada Parellada apropen a tothom a la cuina, ja que fan veure que cuinar no és difícil i que hi ha moltes possibilitats dintre de les rutines quotidianes, com per exemple l’utilització de llaunes de conserves que ens estalvia molt temps, tema protagonista al seu llibre Com fet a casa.

Diríem que Ada Parellada no es tanca a cap tipus de cuina. De la mateixa forma que ens pot ensenyar a cuinar uns canelons farcits de ceviche, pot ensenyar-nos també a fer una escudella tradicional o una recepta molt ràpida d’amanida de salmó fumat amb alvocats.


ada parellada 4En els seus restaurants, a part de poder gaudir d’un bon menjar, també podem fer activitats molt atractives. Podem trobar des de tallers infantils fins a maridatges “picants” (i no parlem de pebre ni res semblant), o xerrades adaptades a les necessitats de cadascú. Està clar que per l’Ada Parellada la cuina no només es limita a la cassola i a la taula. Hi han moltes maneres de gaudir del menjar i ella ens ho demostra amb tot el ventall d’activitats que ofereix.

Deixeu-vos emportar per la naturalitat i la senzillesa de l’Ada, no us en penedireu!!

Salut i bon menjar!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *