CAL SENZILL Conserves Naturals

Per als que ens agrada cuinar d’una manera diferent, afegint ingredients que donin un toc alternatiu als nostres plats, cal donar una ullada a les confitures artesanes de Cal Senzill.

Utilitzant aquestes confitures, li donem “la volta a la truita” i podem aconseguir que un simple tall de carn, es converteixi en un saborós filet. Podem transformar un plat pobre en ingredients, en un festival de sabors.

A part de confitures, també podem trobar bases per cuinar,  la qual cosa ens facilita la feina i ens estalvia temps,  condició primordial per a la seva creadora. S’ha de tenir en compte, que aquest obrador, utilitza productes de proximitat, completament naturals, i en la mesura del possible , sense tractar.

Així doncs, podem nomenar alguns dels productes que s’elaboren a Cal Senzill:

 

  • Confitura de ceba amb ceps. Ideal per combinar amb carns i foie.

 

 

  • Confitura de carbassa amb cítrics. Per menjar-la a qualsevol moment del dia i per afegir-la a qualsevol plat en que busquem un contrast de gustos.

 

  • Melmelada de poma i pera amb vainilla. Aconsellen degustar-la als matins, per esmorzar, acompanyada de mantega o amb torrada.
  • Confit de sofregit. Sofregit clàssic com l’han fet sempre les mestresses de casa. Base per cuinar arrossos, pastes o llegums.

Una de les darreres creacions, amb molt poc temps de vida, és la confitura de gintònic. Una proposta agosarada, que estem segurs de que serà un gran èxit.

Així doncs, no deixeu de probar aquests magnífics complements per a les vostres receptes.


Eiiii, no marxeu sense veure això ehhh 🙂