CATALONIAN-FOOD

catalonian food

Imagineu passejar per qualsevol ciutat del món i trobar un producte gastronòmic català. Oi que faria il.lusió!!

A Catalunya tenim uns productes d’una qualitat excepcional apreciats arreu del planeta com melmelades fetes en plena natura, oli verge d’oliva amb un gust afruitat, uns productes ecològics buscadíssims, formatges amb premis internacionals o bé vins i caves que apareixen en llistes dels millors productes del món.

Fins ara els nostres  petits i mitjans productors catalans no han pogut fer arribar els seus productes a altres països , però ara amb Catalonian-Food és possible.

L’objectiu de Catalonian-Food és aconseguir que qualsevol producte de qualitat de qualsevol petit productor  de Catalunya es pugui vendre a tot el món.

I com ho fan?

  • Aconseguint certificacions internacionals.
  • Documentació duanera.
  • Dissenyant formes d’empaquetar adaptades al transport i l’idioma del destí, a la cultura del país on va dirigit i als punts de venda.
  • Presentant el producte en diverses llengües i adaptat a diferents cultures.
  • Coneixement de circuits logístics.

catalonian-food2L’experiència, la capacitat i el coneixement s’uneixen en una proposta que significa un canvi radical en la manera de concebre l’empresa i el món del petit i mitjà productor. Avui vendre al món es igual de fàcil que vendre als nostres mercats tradicionals.

Cooperar per poder competir. Diferents idees, compartint interessos  i objectius comuns fan necessària una organització cooperativa arrelada al territori amb finalitat exportadora. El productor cuida i millora el producte i Catalonian-Food es preocupa d’exportar-lo.

Paral.lelament a aquest objectiu que hem explicat Catalonian-Food també té una missió social.

Milers de joves catalans, nois i noies, han hagut de sortir a fora per guanyar-se la vida en diferents àmbits professionals. Que millor que barrejar el producte de qualitat i diferenciat amb el sentiment i la il.lusió de tècnics, enginyers i llicenciats, representat per joves del nostre país, i que amb això ells també puguin iniciar una oportunitat laboral vinculada amb el seu país d’origen, que els obri nous horitzons i aportin nous canals de distribució!

D’aquesta manera, Catalonian-Food, espera contribuir a que el nostre jovent continuï vinculat a Catalunya, aprofiti per formar-se i un dia pugui tornar amb un coneixement nou afegit o simplement continuar al país d’acollida perquè així hagi estat la seva lliure decisió i poder dir amb satisfacció que ha col.laborat amb la nostra terra catalana per fer-la més gran i pròspera.

Print
Si voleu més informació no dubteu en visitar la web de Catalonian-Food.

Dit això, cal recordar que els productes de la nostra gastronomia són alhora les nostres ambaixades i vehicles de cultura.

SALUT I BON MENJAR!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *