En aquesta ocasió i gràcies a la passió per la cervesa de l’Isaac Petràs ens porten dues cerveses d’alta categoria, la Petràs Blond Beer i la Petràs Bruin Beer, més ben dit a casa nostre, la Rossa i la Torrada.
La producció de les cerveses Petràs son elaborades amb doble fermentació, utilitzant el mètode i procés tradicional a la cervesa belga però seguint rigorosament les instruccions de la família Petràs ( amb el que ells volen i com ells volen)
La Rossa :
Fresca, refrescant i suau amb final afruitat. Especial per a prendre en aperitius i entre hores.
- Color daurat amb escuma blanca i esponjosa.
- Afruitat, especiat i delicat.
- Entrada fresca i records afruitats amb sabors dolços.
- Alcohol 6,3% vol.
La Torrada:
Sabor intens i aromàtic, amb cos i escuma generosa que conviden a assaborir-la. Ideal per combinar amb els menjars.
- Color vermell-marró clar amb cos voluminós mig.
- Interessant olor afruitat, especiats i maltes torrades.
- Sabors persistents de malta.
- Alcohol 8,1% vol.
Aquesta cervesa ha obtingut els següents reconeixements: