ISAAC SABRIÀ

isaac sabrià3

Isaac Sabrià, el xef de l’Empordà!!

La passió per la cuina de L’Isaac l’ha portat a una progressió positiva reinventant i evolucionant la seva cuina.

Sent la tercera generació d’una família amb fortes arrels gastronòmiques fusiona la cuina d’autor  amb la cuina catalana juntament amb els millors productes de la terra.

Un cop acabat els seus estudis d’hostaleria a Girona va emprendre un viatge amb els millors mestres de cuina del nostre entorn.

Comença a l’Escola de postres Espai Sucre de la mà de Jordi Butrón on aprèn una nova filosofia d’entendre les postres.

Després continua la seva formació a la Torre de Can Roca ( de la família del Celler de Can Roca) al costat de Pep Nogué, tenint el seu primer contacte amb la logística de la cuina de qualitat.

isaac sabrià2

Més tard passa per les mans de Joan Roca del Celler de Can Roca on aprèn tècniques com la cocció al buit o els contrastos de gustos i textures., entre d’altres.

Finalment acaba el seu aprenentatge amb el xef Josep Muniesa al restaurant Via Veneto on li fa retrobar la cuina més clàssica.

Tot aquest viatge fet amb tanta passió i amb tantes ganes de superació  i aprenentatge dia a dia l’ha portat a obtenir  reconeixements en diferents ocasions  :

  • Finalista del millor Producte Estrella de la nova cuina catalana l’any 2005.
  • Producte Estrella i Petit Detall l’any 2006.
  • Finalista de Catalunya, Aragó i Balears en el concurs Cuiner de l’any.
  • Col·laboracions en espais televisius com Cuines de TV3.
  • ……….

Amb tota aquesta trajectòria  i amb tota la il·lusió posada en els fogons  l’Isaac porta el timó de la cuina de la Sala Gran, un restaurant ,o com ell ho defineix un espai gastronòmic  arrelat a Llofriu (Girona). isaac sabrià4Allà podeu gaudir de la millor cuina d’autor amb productes de l’Empordà, recuperant i desenvolupant la cuina tradicional catalana ,sempre amb els millors productes de la terra i oferint a taula el que correspon a cada temporada.

Un petit exemple de la seva implicació en la cuina catalana i els seus productes són les cates de formatges catalans  que podeu degustar en La Sala Gran.

assortiment de formatges catalans amb confitures

Així doncs reserveu un àpat per gaudir amb tots els sentits d’aquest gran xef,  l’ISAAC  SABRIÀ.

calamarcets de palamós, rosinyols i vainilla
isaac sabrià6isaac sabrià7

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *