Una recepta fàcil i molt nutritiva on juntem el Salmó, les verdures i els festucs.
Que més podem demanar per al nostre cos? … La diversitat de colors d’aquest plat és un plaer a la vista.
INGREDIENTS ( per a 4 persones ) :
- 4 talls de Salmó
- 2 Pastanagues
- 1 Carbassó
- 1 Albergínia
- Brots Germinats de Rave
Per fer la salseta :
- 1 Grapat de Festucs
- 4 Fulles d’ alfàbrega
- 1 Iogurt Grec
- Mel
- Oli , pebre i sal
ELABORACIÓ :
- Tallem les verdures en tires llargues .
- Saltegem les pastanagues , el carbassó i l’albergínia en una paella , sempre en aquest ordre i deixant uns minuts entre un ingredient i l’altre per tal que estiguin al mateix punt de cocció . ( Nosaltres els hem deixat » al dente» , però si voleu els podeu fer una mica més) .
- Posem els talls de Salmó en una planxa fins que siguin ben fets .
- Per fer la salseta posarem en un got de batre el iogurt , els festucs pelats , les fulles d’ alfàbrega , una cullarada de mel , un mica de sal i una mica de pebre i triturarem amb la batedora .
- Un cop triturat rectifiquem del que més us vingui de gust .
- Ara només caldrà emplatar .
- Nosaltres hem posat les verdures com a base, el salmó a sobre amb la salseta per damunt i uns brots germinats de rave per sobre per donar un toc de color .
SALUT I BON MENJAR ! !