SALMÓ EN LLIT DE VERDURES I SALSETA DE FESTUCS

salmon verduritas

Una recepta fàcil i molt nutritiva on juntem el Salmó, les verdures i els festucs.

Que més podem demanar per al nostre cos? … La diversitat de colors d’aquest plat és un plaer a la vista.

INGREDIENTS ( per a 4 persones ) :

  • 4 talls de Salmó
  • 2 Pastanagues
  • 1 Carbassó
  • 1 Albergínia
  • Brots Germinats de Rave

Per fer la salseta :

  • 1 Grapat de Festucs
  • 4 Fulles d’ alfàbrega
  • 1 Iogurt Grec
  • Mel
  • Oli , pebre i sal

ELABORACIÓ :

  1. Tallem les verdures  en tires llargues .
  2. Saltegem les pastanagues , el carbassó i l’albergínia en una paella , sempre en aquest ordre i deixant uns minuts entre un ingredient i l’altre per tal que estiguin al mateix punt de cocció . ( Nosaltres els  hem deixat » al dente» , però si voleu els podeu fer una mica més) .
  3. Posem  els talls de Salmó en una planxa fins que siguin  ben fets .
  4. Per fer la salseta posarem en un got de batre el iogurt ,  els festucs pelats , les fulles d’ alfàbrega , una cullarada de mel , un mica de sal i una mica de pebre i triturarem amb la batedora .
  5. Un cop triturat rectifiquem del que més us vingui de gust .
  6. Ara només caldrà emplatar .
  7. Nosaltres hem posat les verdures com a base, el salmó a sobre amb la salseta per damunt i uns brots germinats de rave per sobre per donar un  toc de color .

SALUT I BON MENJAR ! !

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *