En aquest apartat intentem fer difusió de la cultura gastronòmica catalana, podreu trobar desde vins i cerveses, tot tipus de productes i productors, llibres de cuina, cuiners i cuineres catalans,…
BUNYOLS DE QUARESMA
De vent i amb forma rodona foradat al mig, són els més típics d’aquesta època. Però es poden trobar de ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
FORMATGES BAUMA
A 1,5 km de Borredà, pujant una carretera de corbes implacables, es troba la Solana, una masia que disposa d'una ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
DIJOUS GRAS,…TOTA UNA TRADICIÓ!
És època de carnaval, i per tant, de “Dijous Gras”. Imatge cedida per BOSCH I CASALS EMBOTITS ARTESANS Dijous Gras ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
LA RUTA DEL XATÓ
L’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf us proposen La Ruta del Xató, una proposta de turisme gastronòmic de ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
Que són i com es fan ELS CALÇOTS
Us fem una breu descripció de que són i com es fan els calçots . Sabeu que vol dir calçar ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
FESOLS DE SANTA PAU
Fesols de Santa pau La Garrotxa és una comarca que gaudeix d’uns llegums molt especials. Els Fesols de Santa Pau ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
MORLANDA 2011 (Priorat)
Viticultors del Priorat, la firma elaboradora de Morlanda, està situada a Bellmunt del Priorat (Tarragona) i pertany a la Denominació ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana
DENOMINACIÓ D’ORIGEN PENEDÈS
Gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels cellers de la ...
Veure article de gastronomia catalana
Veure article de gastronomia catalana