A CUINAR LES RECEPTES !!

Cuinar les receptes de Cuinateca és cuinar amb productes que tenim a l’abast. La gran majoria són receptes fàcils  i ràpides de fer i altres vegades són elaboracions més treballades.

Tenim receptes típiques catalanes, algunes amb barreja de cultures, altres totalment inventades, de temporada, no seguim un patró alhora de cuinar, fem el que ens ve de gust en cada moment.

Esperem que gaudiu de totes les sobretaules i sobretot gaudiu alhora de cuinar !!

OLI PERFUMAT DE FARIGOLA I ROMANÍ

Oli de farigola i romaní, .... una recepta d'allò més fàcil que ens perfumarà tot tipus de plats. Mira que ...
Veure la Recepta per cuinar

RECEPTA D’ESCUDELLA I CARN D’OLLA

Recepta d'escudella i carn d'olla,... tot i que aquesta recepta és típica dels nadals, també ve de gust en aquells ...
Veure la Recepta per cuinar

CONILL AMB SAMFAINA

Amb aquest conill amb samfaina ja podeu anar a comprar pa!! Aquí teniu una d'aquelles receptes tradicionals.  M'encanta fer receptes ...
Veure la Recepta per cuinar

SALSA DE CALÇOTS AUTÈNTICA

salsa calçots Salsa de calçots autèntica,.... sí,sí, una recepta casolana que res té a veure amb la típica salsa de ...
Veure la Recepta per cuinar

COM FER PA INTEGRAL DE BLAT

com fer pa integral de blat Quina flaire fa per casa a pa, a més no qualsevol pa,... pa de ...
Veure la Recepta per cuinar

CREMA DE PORROS O VICHYSSOISE

La crema de porros és la recepta per excel.lència de la Lopes (la mama de la casa). No hi ha ...
Veure la Recepta per cuinar

PASTA CASOLANA AL ESTIL PAPPARDELLE AMB VERDURETES,SOJA I MEL

El pappardelle és un tipus de pasta italiana semblant als tallarins però molt més amples. En aquesta ocasió els hem ...
Veure la Recepta per cuinar

ARRÒS CREMÓS DE BOLETS I CASTANYES

Arròs cremós de bolets i castanyes, amb aquesta recepta ens estrenem en un petit projecte de l'Abril de April’s Kitch i ...
Veure la Recepta per cuinar